TUOKSUKYNTTILÄT JA HUONETUOKSUT -50 % EDULLISEMMIN!

Laadukkaat ruotsalaiset Torplyktan tuoksykynttilät ja huonetuoksut nyt - 50 % edullisemmin! 

Tarjous voimassa 30.4.2021 asti. 

Uitmus -toimistoreppu
Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu Uitmus -toimistoreppu

Uitmus -toimistoreppu

Vilikkala Tradehouse Oy
59,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Monitaskuinen reppu työntekijälle, joka liikkuu paljon ja minimoi toimistotarvikkeiden ja paperin käytön

Tuotenumero 6430058720324

Joskus on myös tarvetta tyyliikkäälle toimistorepulle, jonka voi laittaa selkään siirtyessäsi paikasta toiseen vaikkapa polkupyörällä. Uitmus reppu on neutraali ja sopii hyvin myös muodollisten toimistovaatteiden kanssa yhteen. Laukussa on erityisen paksut pehmusteosat ja repun polyesterikangas on tavanomaista paksumpaa, jotta se kestää kulutusta kauan. Laukku on myös aina ryhdikäs.

Laukussa on paljon säilyttämiseen liittyviä taskuja ja erillinen tasku tietokoneelle selkäosassa. Dokumentit saa kätevästi etupuolen pikataskusta. Sisällä on verkkotasku juomapullolle ja useita pieniä taskuja joissa saa irtotavarat helposti esiin. Laukku on suunniteltu yhteistyössä muotoilija Ari Kostamon kanssa.

Jos tarvitset organisaatiollesi toimistoreppuja tai -laukkuja suurempia määriä, niin pyydä meiltä tarjous. Laukkuun voidaan painaa tai brodeerata yrityksen tunnukset. Teemme tämän puolestasi. Pystymme toimittamaan laukkuja suureenkin tarpeeseen, esimerkiksi yrityksen monitoimitilan työntekijöille.

Koko: 48 x 30 x 14

Paino 900g

Tilavuus: 20 LPituus:
25 cm
Korkeus:
35 cm
Leveys:
45 cm
Paino:
900 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet