TUOKSUKYNTTILÄT JA HUONETUOKSUT -50 % EDULLISEMMIN!

Laadukkaat ruotsalaiset Torplyktan tuoksykynttilät ja huonetuoksut nyt - 50 % edullisemmin! 

Tarjous voimassa 30.4.2021 asti. 

Kavasto -toimistolaukku
Kavasto -toimistolaukku Kavasto -toimistolaukku Kavasto -toimistolaukku Kavasto -toimistolaukku Kavasto -toimistolaukku Kavasto -toimistolaukku

Kavasto -toimistolaukku

Vilikkala Tradehouse Oy
79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Helposti siirrettävissä ja tarvittaessa toimistolta mukaan otettava. Laukkuun mahtuu kätevästi isokin kannettava tietokone.

Tuotenumero 6430058720300

Kavasto-toimistolaukku on helposti siirrettävissä ja tarvittaessa toimistolta mukaan otettava. Laukkuun mahtuu kätevästi isokin kannettava tietokone. Tuotteen huopa on kierrätysmuovipulloista valmistettu, kuten myös laukun pohjalevy. Monikäyttöisissä taskuissa on otettu huomioon mm. toimistotarvikkeiden, latausjohtojen ja puhelimen säilytys. Laukun vetoketjulliset taskut pitävät tulosteet ja asiakirjat siisteinä.

Suojakankaat, taskut ja neulokset ovat kestävää polyesterikangasta. Irrotettavan olkahihnan lisäksi laukun käsikahvat ovat riittävän pitkät, jotta sitä on mukava kantaa olalla. Kannettavalle tietokoneelle tai asiakirjoille tarkoitettu säilytyspussi kiinnitetään magneeteilla. Säilytyspussia voi käyttää myös erikseen, kun ei ole tarvetta koko laukulle. 

Monipuoliset kantomahdollisuudet ja suuri määrä erilaisia taskuja mahdollistavat mm. laitteisiin liittyvien varusteiden hyvän organisoinnin. Laukku on suunniteltu yhteistyössä muotoilija Ari Kostamon kanssa (Kostamo Design).

Toimistolaukku edistää digitalisaatiota ja työntekijöiden mahdollisuuksia tehdä monipaikkatyötä. 

HUOM! Jos tarvitset organisaatiollesi toimistoreppuja tai -laukkuja suurempia määriä, niin pyydä meiltä tarjous. Laukkuun voidaan painaa tai brodeerata yrityksen tunnukset. Teemme tämän puolestasi. Pystymme toimittamaan laukkuja suureenkin tarpeeseen, esimerkiksi yrityksen monitoimitilan työntekijöille.

Koko: 45 x 35 x 25 cm

Tilavuus 40L

Paino 1,2 kg


Pituus:
25 cm
Korkeus:
35 cm
Leveys:
45 cm
Paino:
1200 g
Arvostelut 0 arvostelua