TUOKSUKYNTTILÄT JA HUONETUOKSUT -50 % EDULLISEMMIN!

Laadukkaat ruotsalaiset Torplyktan tuoksykynttilät ja huonetuoksut nyt - 50 % edullisemmin! 

Tarjous voimassa 30.4.2021 asti. 

Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Huonetuoksu 100ml
Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Huonetuoksu 100ml

Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Huonetuoksu 100ml

Torplyktan
Tuotetta rajoitettu erä.
22,50 €
45,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Katajanmarjan voimakkaiden havunneulojen ja puuvarren tuoksut sekoittuvat lämpimän aniksen sekaan. Maskuliininen tuoksu piristää ja antaa energiaa.

Saatavuus Varastossa

Torplyktan valmistaa käsityönä erittäin korkealaatuisia tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja. Kaikki tuoksut ovat heidän omia ruotsalaisia ja pohjoismaisia luomuksiaan. Ne ovat ilahduttavan tunnistettavia tunnelmaltaan, mutta ovat hyvin kaukana tavanomaisista kaupan tuoksuista.

Kynttilät ovat puhtaista raaka-aineista tehtyjä ja päästävät huoneilmaan vähemmän epäpuhtauksia. Soijakynttilä palaa jopa kaksi kertaa kauemmin kuin vastaava steariinikynttilä. Soijavaha sitoo myös tuoksun huomattavasti paremmin. Kynttilän roiskeet voi pestä pois vesipesulla ja kynttilän jämän voi hävittää biojätteessä. 

Torplyktan on pieni ruotsalainen yritys, jonka perustajat uskovat rauhallisen kodin tunnelman kaipuuseen. Nopeatahtisen maailman vastakohdaksi tarvitsemme tunnelman joka on "lagom", eli juuri sopiva!

Laatu ja ympäristö ovat yrityksen kolmelle perustajalle tärkeät ja he kehoittavat myös kierrättämään tuotepakkaukset ja käyttämään tuoteastiat uudelleen. 


Enbärets friska barr och träaktiga doft blandas med anisens värme. En maskulin doft som piggar upp och ger energi. 

Arvostelut 0 arvostelua