TUOKSUKYNTTILÄT JA HUONETUOKSUT -50 % EDULLISEMMIN!

Laadukkaat ruotsalaiset Torplyktan tuoksykynttilät ja huonetuoksut nyt - 50 % edullisemmin! 

Tarjous voimassa 30.4.2021 asti. 

Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Tuoksukynttilä 100ml
Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Tuoksukynttilä 100ml Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Tuoksukynttilä 100ml Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Tuoksukynttilä 100ml Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Tuoksukynttilä 100ml

Katajanmarja & Anis - Enbär & Anis - Tuoksukynttilä 100ml

Torplyktan
15,00 €
30,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Katajanmarjan voimakkaiden havunneulojen ja puuvarren tuoksut sekoittuvat lämpimän aniksen sekaan. Maskuliininen tuoksu piristää ja antaa energiaa.

Saatavuus Varastossa

Torplyktan valmistaa käsityönä erittäin korkealaatuisia tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja. Kaikki tuoksut ovat heidän omia ruotsalaisia ja pohjoismaisia luomuksiaan. Ne ovat ilahduttavan tunnistettavia tunnelmaltaan, mutta ovat hyvin kaukana tavanomaisista kaupan tuoksuista.

Kynttilät ovat puhtaista raaka-aineista tehtyjä ja päästävät huoneilmaan vähemmän epäpuhtauksia. Soijakynttilä palaa jopa kaksi kertaa kauemmin kuin vastaava steariinikynttilä. Soijavaha sitoo myös tuoksun huomattavasti paremmin. Kynttilän roiskeet voi pestä pois vesipesulla ja kynttilän jämän voi hävittää biojätteessä. 

Torplyktan on pieni ruotsalainen yritys, jonka perustajat uskovat rauhallisen kodin tunnelman kaipuuseen. Nopeatahtisen maailman vastakohdaksi tarvitsemme tunnelman joka on "lagom", eli juuri sopiva!

Laatu ja ympäristö ovat yrityksen kolmelle perustajalle tärkeät ja he kehoittavat myös kierrättämään tuotepakkaukset ja käyttämään tuoteastiat uudelleen. 

Enbärets friska barr och träaktiga doft blandas med anisens värme. En maskulin doft som piggar upp och ger energi. 

TURVALLISUUSOHJEITA LIITTYEN KYNTTILÖIDEN KÄYTTÖÖN:

  • Tuoteturvallisuusteksti on ruotsiksi ja varoitusmerkinnät symbolein ovat eurooppalaisen standardin mukaisesti tuotepakkauksessa.
  • Palavaa kynttilää ei saa koskaan jättää ilman valvontaa.
  • Poista pakkaus huolellisesti ennen sytyttämistä.
  • Pidä palavat kynttilät lasten ja lemmikkien tavoittamattomissa.
  • Käytä aina palamatonta alustaa ja huolehdi että etäisyys ympärillä oleviin helposti syttyviin materiaaleihin on riittävän suuri.
  • Palavien kynttilöiden lämpövaikutuksen vuoksi, pidä kynttilät riittävän etäällä toisistaan.
  • Paloturvallisuuden vuoksi kynttilää ei suositella poltettavaksi aivan loppuun. Jäämä soijavahan voi laittaa biokeräykseen.
  • Leikkaa tarvittaessa palolangan liian suuri pää pois kynttilää uudelleen sytyttäessä.
Pituus:
9 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
517 g
Arvostelut 0 arvostelua