Karhunvatukka & Neilikka - Björnbär & Nejlika - Tuoksukynttilä 100ml
Karhunvatukka & Neilikka - Björnbär & Nejlika - Tuoksukynttilä 100ml Karhunvatukka & Neilikka - Björnbär & Nejlika - Tuoksukynttilä 100ml Karhunvatukka & Neilikka - Björnbär & Nejlika - Tuoksukynttilä 100ml Karhunvatukka & Neilikka - Björnbär & Nejlika - Tuoksukynttilä 100ml

Karhunvatukka & Neilikka - Björnbär & Nejlika - Tuoksukynttilä 100ml

Torplyktan
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Houkutteleva ja rikas neilikan aromi sekoittuu makeaan karhunvatukkaan. Tuoksu luo hyvinvoivan olon ja auttaa rentoutumaan.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Torplyktan valmistaa käsityönä erittäin korkealaatuisia tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja. Kaikki tuoksut ovat heidän omia ruotsalaisia ja pohjoismaisia luomuksiaan. Ne ovat ilahduttavan tunnistettavia tunnelmaltaan, mutta ovat hyvin kaukana tavanomaisista kaupan tuoksuista.

Kynttilät ovat puhtaista raaka-aineista tehtyjä ja päästävät huoneilmaan vähemmän epäpuhtauksia. Soijakynttilä palaa jopa kaksi kertaa kauemmin kuin vastaava steariinikynttilä. Soijavaha sitoo myös tuoksun huomattavasti paremmin. Kynttilän roiskeet voi pestä pois vesipesulla ja kynttilän jämän voi hävittää biojätteessä. 

Torplyktan on pieni ruotsalainen yritys, jonka perustajat uskovat rauhallisen kodin tunnelman kaipuuseen. Nopeatahtisen maailman vastakohdaksi tarvitsemme tunnelman joka on "lagom", eli juuri sopiva!

Laatu ja ympäristö ovat yrityksen kolmelle perustajalle tärkeät ja he kehoittavat myös kierrättämään tuotepakkaukset ja käyttämään tuoteastiat uudelleen. 


En rik och inbjudande arom från nejlika blandas med sötman från björnbär. Doften ger ett välbefinnande och hjälper dig att koppla av. 


TURVALLISUUSOHJEITA LIITTYEN KYNTTILÖIDEN KÄYTTÖÖN:

  • Tuoteturvallisuusteksti on ruotsiksi ja varoitusmerkinnät symbolein ovat eurooppalaisen standardin mukaisesti tuotepakkauksessa.
  • Palavaa kynttilää ei saa koskaan jättää ilman valvontaa.
  • Poista pakkaus huolellisesti ennen sytyttämistä.
  • Pidä palavat kynttilät lasten ja lemmikkien tavoittamattomissa.
  • Käytä aina palamatonta alustaa ja huolehdi että etäisyys ympärillä oleviin helposti syttyviin materiaaleihin on riittävän suuri.
  • Palavien kynttilöiden lämpövaikutuksen vuoksi, pidä kynttilät riittävän etäällä toisistaan.
  • Paloturvallisuuden vuoksi kynttilää ei suositella poltettavaksi aivan loppuun. Jäämä soijavahan voi laittaa biokeräykseen.
  • Leikkaa tarvittaessa palolangan liian suuri pää pois kynttilää uudelleen sytyttäessä.
Pituus:
9 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
517 g
Arvostelut 0 arvostelua